Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Klopp betaalt prijs voor pikante uitspraken: schorsing en geldboete

Laatste update:

Klopp had ondanks de zege op Tottenham geen goed woord over voor Tierney. "We hebben een geschiedenis met hem", zo liet de Duitse manager optekenen in de Engelse media. "Ik weet niet wat hij tegen ons heeft. Hij zegt dat er niets speelt, maar daar geloof ik helemaal niets van. Ik begrijp niet hoe hij naar mij kijkt. Hoe ik het winnende doelpunt vierde was niet nodig, maar wat hij daarna tegen mij zei toen ik geel kreeg was ook niet bepaald goed te noemen." Klopp rende bij de 4-3 van Diogo Jota in blessuretijd richting de vierde official John Brooks en stond opzichtig in diens gezicht te juichen. Bij die sprint raakte de coach geblesseerd aan zijn hamstring, waarna hij alleen nog kon strompelen.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

De FA is van mening dat de uitspraken van Klopp 'partijdigheid impliceren, de integriteit van de scheidsrechter in twijfel trekken, persoonlijk en kwetsend zijn en het voetbal in diskrediet brengen'. De Engelse voetbalbond schaart de woorden van de Liverpool-manager onder de noemer 'ongewenst gedrag'. Klopp moet naast het uitzitten van de schorsing een boete van omgerekend 86.000 euro betalen. Hij mag op de laatste speeldag tegen het reeds gedegradeerde Southampton weer in de dug-out plaatsnemen.

Voor Klopp is de tweede wedstrijd schorsing voorwaardelijk, met een looptijd tot het einde van het seizoen 2023/24. Lijnders neemt net als eerder dit seizoen de taken tijdelijk over van de Duitser, die in november werd geschorst vanwege beledigingen richting de assistent-scheidsrechter in de topper tegen Manchester City (1-0 nederlaag). Liverpool is door een zeer sterke reeks nog in de race om de vierde plaats en Champions League-voetbal. De achterstand op Manchester United bedraagt slechts een punt, al hebben the Red Devils een duel minder gespeeld in de Premier League.

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
9
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties