Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Klopp laat Cody Gakpo en Virgil van Dijk ook tegen Real Madrid starten

Laatste update:

Het is de vierde keer in zes seizoenen dat Liverpool en Real Madrid tegenover elkaar staan in het miljardenbal. In de laatste drie ontmoetingen dolf de ploeg van Klopp het onderspit. De affiche betekent tevens een herhaling van de Champions League-finales van 2018 én 2022. In aanloop naar het duel liet Klopp zich ontvallen dat Liverpool 'twee superwedstrijden' moet spelen om door te gaan. Dit in tegenstelling tot de Madrilenen. "Real Madrid hoeft niet op zijn best te spelen om toch een kans te maken om door te gaan. Dat is het verschil met ons", aldus de manager.

Meer: Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
Op doel staat Alisson Becker. In de defensie voor hem spelen Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil van Dijk en Andrew Robertson (v.r.n.l.). Op het middenveld kiest Klopt voor Fabinho, Jordan Henderson en jongeling Stefan Bajcetic, die de laatste weken een uitstekende indruk maakt bij the Reds. Klopp kan nog niet beschikken over Luis Díaz, Ibrahima Konaté, Thiago Alcântara, Calvin Ramsay en Arthur.

Voorin leek de puzzel iets moeilijker te worden voor Klopp. In de gewonnen Premier League-wedstrijd van afgelopen weekend tegen Newcastle United (0-2), viel de trefzekere Núñez uit met een schouderblessure. Hij trainde afgelopen maandag mee en blijkt fit genoeg om te starten op links. Dat betekent dat Jota op de bank begint. Gakpo start in de spits, Mo Salah speelt op zijn vertrouwde rechterflank.

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti moet het stellen zonder de zieke Aurélien Tchouaméni. Ferland Mendy en Mariano Díaz zijn er vanwege blessures niet bij. Toni Kroos begint op de bank, waardoor het middenveld wordt gevormd door Federico Valverde, Eduardo Camavinga en Luka Modric. Rodrygo, Karim Benzema en Vinícius Júnior vormen de aanval.

Opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Bajcetic; Salah, Gakpo, Núñez

Opstelling Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Alaba; Valverde, Camavinga, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinícius Júnior.

Champions League
Liverpool
2 - 5
Real Madrid
Liverpool - Real Madrid eindigt in een...

Meer nieuws

Ongelooflijke comeback FC Köln zorgt voor bloedstollende slotronde in Bundesliga
2
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
10
Johan Derksen: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden als Ajax dat zou doen'
11
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Ooggetuige vertelt wat hij zag: NAC-teammanager Karelse greep collega bij keel
2
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties