Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Klopp massaal bewierookt om reactie op rode kaart van Chelsea

Laatste update:

In de laatste minuut van de eerste helft ontving Christensen een gele kaart van arbiter Paul Tierney. De verdediger werd bestraft voor het neerhalen van Sadio Mané, die was gelanceerd door een lange bal van achteruit van Jordan Henderson. Na het bekijken van de beelden op advies van de videoscheidsrechter zette Tierney de gele kaart echter om in een directe rode kaart: hij vond dat Mané, als doorgebroken speler, een grote scoringskans was belet. Het was het meest opvallende moment van een verder rustige eerste helft.

Na de toekenning van de rode kaart lieten reservespelers van Liverpool, die op de tribune op afstand van elkaar zaten, merken blij te zijn met de beslissing. Volgens journalist Julien Laurens, die in het stadion is, werd door de spelers geklapt en 'min of meer gevierd' dat Christensen van het veld moest. Vervolgens draaide Klopp zich om naar zijn eigen spelers, om ze vermanend toe te spreken: "Zijn jullie geschift? Really?! Dat doen wij nooit, oké?"

Op de tweet van Laurens wordt door vrijwel iedereen positief gereageerd. "Ik haat Klopp, maar dit is klasse", luidt een van de tweets. "Namens een Manchester United-supporter: Klopp heeft klasse." beIN Sports publiceerde beelden van het moment, dat tijdens de wedstrijd niet werd opgepikt door de tv-zenders die het duel uitzonden. Na de rode kaart scoorde Liverpool in de tweede helft tweemaal, waardoor het momenteel 0-2 staat op Stamford Bridge.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties