Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Klopp vertrekt na dit seizoen als trainer van Liverpool

Laatste update:

Liverpool weet al even van Klopps beslissing, daar de Duitser zijn vertrekwens in november al communiceerde. Klopp beseft echter dat het als een shock kan voelen voor de aanhang.

De 56-jarige succestrainer - hij won met Liverpool onder meer de Premier League, de FA Cup en de Champions League - besloot daarom een uitgebreid video-interview te laten afnemen.

"Ik hou van alles - echt alles van deze club", benadrukt Klopp allereerst. "Ik hou van alles van de stad, de supporters, het team, en de staf. Maar mijn energie raakt op. Ik heb nu nog geen problemen, maar ik weet dat ik het niet opnieuw en opnieuw en opnieuw kan gaan doen."

"Ik heb het de club in november al verteld. Toen we het hadden over potentiële versterkingen voor komende zomer, het trainingskamp en waar we naartoe wilden, kwam de gedachte 'Ik weet niet of ik er dan nog wel ben' bij me op. Dat verraste me, en daarna ben ik er meer en meer over gaan nadenken."

Klopp moest daarna zijn conclusies trekken en het pijnlijke besluit nemen. De Duitser hoopt zijn dienstverband in stijl af te sluiten. "We gaan een moment krijgen, misschien de laatste speeldag hier of in een ander land. Laten we er nu nog even voor gaan. Laten we alles wat we kunnen uit dit seizoen persen en nog iets bemachtigen om op terug te kijken in de toekomst."

Lijnders
Naast Klopp zal ook Pepijn Lijnders na dit seizoen vertrekken van Anfield. De assistent van Klopp verlangt, zo schrijft Liverpool, 'zijn eigen carrière in het trainersvak voort te zetten'. Lijnders werd iets voor Klopps komst assistent op Anfield, en bleef op een kortstondig avontuur als hoofdtrainer van NEC na altijd aan de zijde van de Duitser.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties