Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Klopp vol bewondering na droomavond 'fantastische' Ki-Jana Hoever

Laatste update:

Milner had Liverpool in de eerste helft al op voorsprong geschoten, mede dankzij een enorme blunder van doelman Stuart Moore. Hoever bepaalde met zijn kopbal de eindstand op 0-2. "Het was fantastisch afgemaakt", reageert de manager op de clubwebsite op de goal van het zeventienjarige talent. "Toen ik zijn leeftijd had speelde ik niet op hetzelfde podium, dus het is behoorlijk indrukwekkend wat hij doet. Ik weet niet of hij in de eerste helft veel in het strafschopgebied van de tegenstander was, maar toen hij er moest zijn, stond hij er. Het was een geweldige voorzet en hij maakte het fantastisch af."

Meer: Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: ‘Hij is zichzelf niet’

De voormalig jeugdspeler van Ajax speelde op de rechtsbackpositie, maar kan ook als centrale verdediger uit de voeten. "Het is niet nodig om nu te besluiten op welke positie hij zich moet gaan richten, want hij kan op beide posities uit de voeten. Ik denk dat de backpositie op dit moment beter voor hem is. We moeten zien hij zich fysiek ontwikkelt, want een positie in het centrum van de verdediging is veeleisend. Daar moet je fysiek honderd procent klaar voor zijn."

Voorlopig lijkt Hoever zich op de rechtsbackpositie te moeten richten. "Hij heeft de snelheid, passing en kwaliteit. Zijn voorzetten kunnen beter, maar hij beschikt over veel kwaliteiten die gevraagd worden van een rechtsback. Hij heeft veel snelheid, maar sommige aspecten in zijn spel moeten natuurlijker worden. Er zijn veel dingen die hij moet verbeteren, maar dat is normaal. Hij is pas zeventien jaar oud en het zou heel raar zijn als hij zich dan niet meer zou kunnen ontwikkelen. Hij heeft genoeg tijd en hopelijk kunnen we die tijd samen met hem besteden."

-

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
7
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
10
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties