Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jürgen Klopp was gecharmeerd van veteraan en aasde lange tijd op stunt'

Laatste update:

De Franse sportkrant stelt dat Jürgen Klopp lange tijd dacht aan de komst van de veteraan. De manager van Liverpool is zeer gecharmeerd van Ribéry en had de buitenspeler graag aan zijn selectie willen toevoegen. Een voorwaarde van de komst van de aanvaller was echter wel dat er veranderingen moesten plaatsvinden wat betreft aanvallers in de selectie van the Reds.

Klopp had Ribéry graag gehaald, maar is tegelijkertijd tevreden over de aanvallers die hij momenteel tot zijn beschikking heeft. Liverpool zou pas voor de komst van Ribéry zijn gegaan als men afscheid had moeten nemen van een belangrijke aanvaller, maar tot op heden is dat niet gebeurd. Een transfer van Ribéry naar Liverpool in de komende periode lijkt inmiddels uitgesloten.

Ribéry was van 2007 tot deze zomer actief voor der Rekordmeister. De 81-voudig international van Frankrijk speelde in totaal 425 wedstrijden voor de Duitse topclub, met 124 doelpunten en 182 assists als resultaat. Onlangs nam Bayern afscheid van zowel Ribéry als Arjen Robben, aangezien de grootmacht inzette op een verjongingskuur en zodoende het duo niet meer nodig had.

Verwacht jij dat Franck Ribéry komend seizoen nog in een Europese topcompetitie speelt?

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties