Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Klopp wil internationals van Liverpool deze maand niet afstaan

Laatste update:

Het Verenigd Koninkrijk schrijft een verplichte quarantaine van tien dagen voor bij personen die in landen zijn geweest die op een rode lijst staan. In het geval van Liverpool gaat het in ieder geval om de Brazilianen Alisson Becker, Fabinho en Roberto Firmino, die tegen het 'rode' land Colombia zouden spelen. Ook voor Brazilië zelf geldt overigens een negatief reisverbod. Verder wil Liverpool Diogo Jota niet afstaan aan Portugal, en Sadio Mané en Naby Keïta verbieden om naar hun nationale elftallen Senegal en Guinee af te reizen.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Meerdere managers uit de Premier League hebben de Britse regering verzocht om de quarantaineregels voor topsporters te versoepelen, maar voorlopig houden de regels stand. Als dat niet verandert, houdt Klopp de eerder genoemde internationals thuis. "De FIFA is duidelijk geweest dat we de spelers in dit geval niet te hoeven laten gaan", aldus de coach van Liverpool. "Ik begrijp de belangen van de nationale bonden, maar het is gewoon niet mogelijk."

"Dit is geen tijd waarin we niet iedereen gelukkig kunnen maken", vervolgt Klopp. "De spelers worden betaald door de clubs, wat inhoudt dat de clubs de eerste prioriteit moeten hebben. Dat zeg ik wetende dat er meerdere belangen zijn, ook met het oog op de toernooien van aankomende zomer, maar nogmaals: we kunnen op dit moment niet iedereen gelukkig maken." Klopp maakte verder bekend Alisson en Fabinho terug te verwachten voor het Premier League-duel met Chelsea op donderdag.

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties