Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jürgen Locadia staat voor 'moeilijke keuze' over interlandloopbaan

Laatste update:

Locadia werd geboren in een Curaçaos gezin en heeft dus een alternatief. In april 2017 gaf hij aan dat het 'niet aan de orde' was, maar inmiddels lijkt een interlandloopbaan bij Curaçao wel een serieuze optie. Ondanks dat Brighton in januari 2018 een bedrag van zestien miljoen euro betaalde om Locadia over te nemen van PSV, moet hij zich vooral tevreden stellen met invalbeurten. Oranje is dan ook ver weg voor de 24-jarige aanvaller.

"Afgelopen maand heb ik voor het laatst met hem gesproken", vertelt bondscoach Bicentini, die deze week zijn contract verlengde tot 2022, bij De Tafel van Kees. "Hij vindt het moeilijk om de keuze te maken. Bij Brighton speelt hij te weinig wedstrijden." Curaçao kan Locadia goed gebruiken, denkt Bicentini. "Als je wilt presteren op een toernooi als de Gold Cup, dan heb je jongens nodig met een bepaalde baggage, die gewend zijn om op een bepaald niveau te spelen."

In mei 2014 werd Locadia door toenmalig bondscoach Louis van Gaal opgenomen in een spelersgroep waarmee hij een eerste trainingsstage wilde afwerken voorafgaand aan het WK. Locadia moest echter al gauw weg, omdat hij niet fit genoeg werd bevonden. In november 2015 selecteerde Danny Blind de toenmalig PSV'er voor een oefeninterland tegen Duitsland, maar tot een debuut kwam het niet.

Doet Jürgen Locadia er goed aan om voor Curaçao te kiezen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties