Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt

Laatste update:

De dertien gemiste corners tegen Roemenië waren reden voor extra training, bevestigt Koeman. "Als je er zoveel krijgt, dan zou je er eigenlijk een moeten maken. Daar hebben we ook over gesproken."

"Op sommige momenten proberen we de hoekschoppen ook weer anders te nemen om de tegenstander te verrassen. We hebben genoeg goede koppers, maar die corners kunnen we bij momenten beter nemen inderdaad."

Nederland kreeg in de eerste helft liefst tien hoekschoppen te nemen. Negen daarvan werden genomen door Memphis Depay. Nederland heeft op papier een ijzersterke luchtmacht met onder meer Virgil van Dijk, Nathan Aké en Stefan de Vrij, toch leverden de corners van Memphis geen enkel gevaar op.

In het duel met de Roemenen werd ook een enkele corner genomen door Xavi Simons. Uiteindelijk kreeg Oranje in de tweede helft nog wel kopkansen via De Vrij en Van Dijk.

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
16
Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
34
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties