Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jörgensen evenaart ploeggenoot uit 2005/06: 'Was het Kuyt, echt waar?'

Laatste update:

"Was het Kuyt, echt waar? Double-double komt niet zo vaak voor, denk ik", geeft de Deense competitietopscorer aan voor de camera van FOX Sports. Jörgensen complimenteert zijn ploeggenoten met de ruime zege. "Mijn ploeggenoten blijven maar scoren als ik die bal afspeel. Het is dus een mix van dat. Elke keer als Jens Toornstra rond de zestien komt, scoort hij ook. Heel goed."

Bovendien had Feyenoord zondag veel aan de supporters, stelt Jörgensen. "Het lijkt wel of je met een man meer speelt hier. Fantastisch. We winnen bijna altijd thuis, dat moeten we blijven doen. Als je het veld op stapt voor 47.000 mensen, dat is a little bit crazy." Dankzij de zege staat Feyenoord steviger aan kop; Ajax kan het gat zondagmiddag verkleinen tot vier punten.

Nicolai Jörgensen is de eerste Feyenoorder sinds Dirk Kuyt in 2005/06 die de dubbele cijfers haalt als het gaat om doelpunten en assists in één seizoen Eredivisievoetbal. #feyenoord #rotterdam #feyaz #eredivisie #deensdynamiet

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

-
Wordt Nicolai Jörgensen de speler met de meeste goals én assists in de Eredivisie?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties