Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jörgensen reëel: 'Ik denk niet dat Ajax nog punten gaat verspelen'

Laatste update:

"We waren niet scherp genoeg in de duels en lieten Vitesse voetballen. Dat zal nu anders moeten. En het zal ook anders zijn, want wij hebben geleerd van dat duel", zegt de Deense spits tegenover de NOS. Voor Vitesse staat volgende week de bekerfinale op het programma, maar Jörgensen denkt niet dat de Arnhemmers zich in zullen houden. "Ze zullen er alles aan doen om ons te verslaan. We zullen nog drie keer moeten winnen, want ik denk niet dat Ajax nog punten gaat verspelen."

Volgens Jörgensen zal Ajax geen hinder ondervinden van de 120 minuten die het afgelopen donderdag in Gelsenkirchen moest spelen. "Ik ben niet echt bezig met Ajax. Ze hebben een brede selectie met veel spelers. Ook als er een paar spelers moe zijn, staat er nog een goed team", aldus Jörgensen, die nog altijd topscorer van de Eredivisie is. Al komt de concurrentie wel dichtbij de afgelopen weken. "Ik lag er drie wedstrijden uit, dat hielp niet mee. Het is geen ramp als ik het niet word, maar het zou wel leuk zijn. De jongen die achter me staat (Ricky van Wolfswinkel, red.), speelt zondag niet. Dus als ik scoor, zou dat mooi zijn."

-
Gaat Feyenoord zondagmiddag winnen van Vitesse?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties