Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'

Laatste update:

"Gezien zijn manier van spelen en ook vanwege zijn karakter hoort hij eigenlijk bij Feyenoord", steekt Van Hanegem van wal. Van Bommel speelde als middenvelder namens Fortuna Sittard en PSV in de Eredivisie. Tussen 2018 en 2019 was hij werkzaam als trainer in Eindhoven.

Presentator Wessel Penning lijkt er een andere mening op na te houden. "Ik denk altijd dat hij net als zijn schoonvader (Bert van Merwijk, red.) is. Altijd voorzichtig spelen en verdedigend spelen. Of durft hij ook vooruit te voetballen?"

De Kromme denkt het wel. "Dat hebben we toch ook gezien? Anders kun je dat wel over iedere trainer zeggen. Ik denk dat Van Bommel hier zou passen." Zijn verleden bij PSV is voor Van Hanegem geen probleem.

Van Bommel was in het verleden het mikpunt van spreekkoren tijdens uitwedstrijden van PSV in Rotterdam-Zuid. "Mark van Bommel breek je been", galmde regelmatig door De Kuip. Van Hanegem denkt dat Van Bommel zich daar niet aan heeft gestoord. "Dat is juist lekker voor een speler. Dat soort mensen vinden dat heerlijk! Hoe meer ze schelden, des te leuker het is. Ze kochten een kaartje of een seizoenkaart om hem uit te schelden, dat is toch lekker?"

Later in de podcast, wanneer de voetballegende als kijkersvraag krijgt wie hij als trainer wil, blijkt dat Van Hanegem geen grap maakt wat betreft een mogelijke aanstelling van Van Bommel. "Dan heb je niet goed geluisterd. Nee, dat was geen grapje. Nee, nee, nee!"

Van Bommel vertrekt, ondanks zijn tot medio 2025 lopende contract, aan het eind van deze maand bij Royal Antwerp. Met the Great Old legde de in Maasbracht geboren oefenmeester vorig seizoen beslag op de Belgische dubbel. Dit seizoen startte Royal Antwerp met winst van de Belgische Supercup, maar vervolgens slaagde Van Bommel er nooit echt meer in zijn elftal constant te houden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

KKD Elftal van het Jaar: kampioen Willem II levert drie spelers af
0
Romano probeert met opvallende merchandise slaatje te slaan uit transfer Mbappé
15
Rick Kruys vindt nieuwe club en treedt in voetsporen van vader Gert Kruys
2
Martijn Kaars na uitstekend KKD-seizoen dicht bij akkoord met nieuwe club
8
'PSV komt in zoektocht naar potentiële opvolger van Veerman uit in Portugal'
25
Van Gelder over enkelvoudig international: 'Kan zomaar topscorer worden op EK'
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties