Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Bayern München-verdediger Matthijs de Ligt maakt topprioriteit van transfer naar Manchester United

Laatste update:

Volgens Romano zijn de persoonlijke voorwaarden geen issue voor De Ligt, die alleen Man United in het vizier heeft. Zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta praat momenteel alleen met vertegenwoordigers van de FA Cup-winnaar. Andere clubs zijn voorlopig niet in beeld bij de Nederlander.

Het is nu aan Man United en Bayern om op korte termijn tot een akkoord te komen. Volgens Florian Plettenberg van Sky Deutschland verlangt de Duitse grootmacht minimaal vijftig miljoen euro plus bonussen voor de verdediger die nog drie seizoenen vastligt in München.

De Ligt staat bovenaan het verlanglijstje van Ten Hag. De verdediger en de Manchester United-manager hebben een prima relatie. Ten Hag maakte van De Ligt als achttien jaar oude jongen al de aanvoerder van de Amsterdammers.

Mochten the Mancunians willen doorzetten, dan zullen ze dus met minimaal vijftig miljoen euro over de brug moeten komen. Overigens schat Transfermarkt zijn marktwaarde nog hoger in: 65 miljoen euro.

Waar De Ligt lijkt te vertrekken bij Bayern, daar is Jonathan Tah juist op weg richting de Allianz Arena. Volgens Romano heeft der Rekordmeister er alle vertrouwen in dat de eerstvolgende aanbieding voldoende moet zijn om de verdediger weg te plukken bij kampioen Bayer Leverkusen.

Oranje


De Ligt is momenteel met het Nederlands elftal op het EK in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman had voor het achtstefinaleduel met Roemenië andermaal geen basisplaats in petto voor de 45-voudig international van Oranje. Koeman kiest in het centrum steevast voor Virgil van Dijk en Stefan de Vrij.

Meer nieuws

Turkse bond ontkent dat Merih Demiral geschorst is voor kraker tegen Oranje
127
Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
5
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
18
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
14
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
18
Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton af te ronden
105

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties