Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jullie zoeken krantenkoppen, dus begrijp dat het dan een mislukt seizoen is'

Laatste update:

"Men heeft het recht om dat te vinden, dat is terecht. Maar ik voel het zelf niet zo. Ik wil ook niet dat de spelers het zo voelen. We hebben heel erg hard gewerkt dit seizoen. Ik heb waarschijnlijk nog nooit zo hard gewerkt", stelt Mourinho tegenover Sky Sports. "We hebben de League Cup en de Community Shield gewonnen. Totdat we te maken kregen met blessures hebben we meegedaan om een plek in de top vier van de Premier League."

"We hebben dingen voor elkaar gekregen die niemand in zijn eerste seizoen voor elkaar kreeg", gaat de Portugees verder. "Dingen zoals een recordreeks met ongeslagen wedstrijden in de Premier League, zoals prijzen winnen en zoals een Europese finale halen. We hebben goede dingen gedaan, maar jullie zoeken altijd naar interessante krantenkoppen. Ik begrijp dus wel dat jullie zeggen dat het seizoen mislukt is als we de Europa League niet winnen."

Mourinho twijfelt niet wie er in de finale van de Europa League onder de lat zal staan. "Er is geen dilemma. Het zijn twee fantastische keepers. Sergio Romero is de doelman van het Argentijnse elftal, terwijl David de Gea doelman van het Spaanse elftal is. Alles gaat normaal en we hebben geen problemen. Sergio zal gewoon in de finale op doel staan."

-
Gaat Ajax de Europa League winnen?

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
1
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties