Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jupiler stopt als naamgever: 'Het aflopende contract wordt niet verlengd'

Laatste update:

"Het aflopende contract wordt niet verlengd", vertelt Boele, directeur van de Coöperatie Eerste Divisie (CED), in gesprek met Voetbal International. De bestuurder zegt dat dit besluit al een tijdje in de lucht hing. "Eigenlijk zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat het goed is om verder te kijken na een mooie periode van samenwerking."

Boele zegt dat Jupiler is gegroeid dankzij de twaalfjarige samenwerking. "In 2006 was Jupiler een in Nederland vrij onbekend merk. Ze zijn van een regionaal merk naar een landelijk merk gegaan. In Brabant kende men het van het kratje achter op de fiets. Dat is nu wel anders", aldus Boele, die stelt dat het imago van de competitie in de loop der jaren is verbeterd. "Er is een positievere vibe gekomen."

De CED hoopt spoedig nieuws te kunnen brengen. "Ik noem geen streefdatum", zegt Boele, die met meerdere partijen in gesprek is. "De interesse is er. Bijvoorbeeld ook vanuit de wedwereld horen we van diverse sportmarketingbureaus. Zodra de wetgeving dat toelaat, is dat zeker een optie. Het is niet ondenkbaar dat we met meerdere partners in zee gaan, het hoeft niet één sponsor te zijn. We brainstormen er druk over."

Denk jij dat het sponsoren van de Eerste Divisie bijgedragen heeft aan de naamsbekendheid van Jupiler?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
5
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
19
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
53
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties