Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jurriën Timber start op verrassende positie aan duel om Community Shield

Laatste update:

Het duel om de Community Shield is de traditionele seizoensopener in Engeland, en wordt gehouden tussen de regerend landskampioen en de meest recente winnaar van de FA Cup. City won afgelopen seizoen echter allebei die prijzen, waardoor ervoor is gekozen om dan ook de nummer twee van de Premier League aan te laten treden. Dat was vorig seizoen Arsenal.

Arsenal begint dus met Timber, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, aan het duel. Hij start op de linksbackpositie. De geboren Utrechter is niet de enige basisspeler aan de kant van Arsenal die deze zomer werd gekocht: ook Declan Rice (overgekomen van West Ham United) en Kai Havertz (overgekomen van Chelsea) mogen het vanaf de eerste minuut laten zien. De Londenaren moeten het doen zonder Jorginho, vanwege een lichte spierblessure.

Bij City staat er slechts één aanwinst binnen de lijnen: Mateo Kovacic, die overkwam van Chelsea. Josko Gvardiol, onlangs voor negentig miljoen euro overgekomen van RB Leipzig, ontbreekt nog. Verder zit ook Aké niet bij de wedstrijdselectie: de verdediger viel eind juli in het oefenduel met Bayern München (1-2 zege) al na een half uur geblesseerd uit en is nog niet volledig hersteld.

Opstelling Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Timber; Partey, Rice; Odegaard, Saka, Martinelli; Havertz.

Opstelling Manchester City: Ortega Moreno; Walker, Stones, Dias, Akanji; Rodrigo, Kovacic, Bernardo, Grealish; Alvarez, Haaland.

Ter info: er is momenteel een technisch probleem met de Live meepraten-artikelen, waardoor je helaas niet kunt meechatten. Onze excuses voor het ongemak. We werken aan een oplossing. Dit topic kan worden gebruikt om mee te praten over Arsenal - Manchester City.

Community Shield
Arsenal
-
Manchester City

Meer nieuws

Feyenoord is op één detail na rond met transfervrij overkomende Julián Carranza
0
Joey Veerman reageert op suggestie dat hij naar Real Madrid moet gaan
6
Tierney en Robertson zorgen voor ongeloof met actie in minuut 4 in openingsduel
1
Man United start intern overleg over aankopen De Ligt en heeft bod in gedachten
24
Schouten ziet speler in Nederlands elftal met 'potentie om wereldtopper' te zijn
9
'Ronald Koeman moet met Brian Brobbey in de spits gaan spelen bij Oranje!'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties