Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jurriën Timber kijkt tevreden terug op keuze: 'Ik sta daar nog steeds achter'

Laatste update:

Het was geen makkelijk besluit voor Timber. De ene keer leek het hem de beste optie om een transfer naar een buitenlandse topcompetitie te maken, terwijl hij de volgende dag toch weer de voorkeur gaf aan een langer verblijf in Amsterdam. Hij overlegde in die periode niet alleen met zijn familie, ook Louis van Gaal werd om advies gevraagd. De bondscoach gaf daarbij aan te verwachten dat Timber ook bij buitenlandse topclubs aan spelen toe zou komen.

Toch besloot Timber uiteindelijk te kiezen voor een contractverlenging bij Ajax. Een maand later blikt hij tevreden terug op zijn keuze. "Ik heb die keuze niet voor niets gemaakt, daar sta ik nog steeds achter", aldus de Utrechter in gesprek met het voetbaltijdschrift. "Het WK speelde daarin niet per se een rol. Als er geen WK was geweest, zou ik ook bij Ajax zijn gebleven."

De tienvoudig international begon afgelopen interlandperiode tegen zowel Polen (0-2 winst) als België (1-0 zege) in de basis bij Nederland. Hij oogste veel lof met zijn spel, zo was onder meer te horen in de uitzending van Rondo maandagavond. Ruud Gullit en Marco van Basten gaven in een videoverbinding met Timber aan onder de indruk te zijn van hem. "Ik vind dat je veel beter bent geworden in verdedigen. Dat is echt je grootste winst, denk ik", aldus Gullit. Van Basten voegde daaraan toe: "Onze grootste kracht is Timber. Die is zó rustig aan de bal. En hij is een ontzettend goeie opbouwer, het samenspel met hem is heel hoog en hij neemt initiatief."

Had Jurriën Timber een stap hogerop aangekund deze zomer?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties