Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jurriën Timber vraagt hulp aan twee ploeggenoten: 'Zo kom je achter dingen'

Laatste update:

Timber vertelt dat hij sinds hij bij Jong Ajax kwam zijn doelen stelt door ze op te schrijven in een boekje. Daarbij heeft hij veel aan zijn familie, maar ook aan de stafleden van Ajax. "Het is niet zo dat ik ze vertel van mijn doelen. Wel schrijf ik eronder wat ik nodig denk te hebben. Daarin kunnen zij natuurlijk heel erg helpen en daarom klop ik ook bij hen aan. Dat geldt ook voor teamgenoten."

"Dusan (Tadic, red.), als het bijvoorbeeld over voeding en fysiek gaat. Voor het voetballende gedeelte heb ik veel aan Daley. Zo kom je achter dingen, ga je ermee aan de slag en groei je. Ik ben heel veel met Ryan Gravenberch en Devyne Rensch. We trekken veel met elkaar op en pushen elkaar ook om beter te worden", gaat Timber verder. "Allerlei kleine dingen die samen heel belangrijk zijn voor je ontwikkeling. Daar nemen we elkaar in mee."

Timber ging na het EK om de tafel met trainer Erik ten Hag. De oefenmeester legt volgens de verdediger de lat nu hoger, iets dat hij 'mooi en belangrijk' vindt. "Hij vindt dat ik leiderseigenschappen heb en wil dat ik dat leiderschap steeds meer uitdraag. Sinds eind vorig seizoen zijn we daarmee bezig. Ook daar staat iets over in mijn schrift. Over alles wel iets. Dit hoort bij beter worden. Met een nieuwe status, nu ik basisspeler ben, heeft dat niks te doen. Ik word daar niet anders van. Ik raak niet snel onder de indruk ook. Dingen wennen snel voor mij."

Op het EK kwam Timber in drie van de vier wedstrijden in actie. Persoonlijk spreekt hij van een 'mooie tijd', maar het zit hem tegelijkertijd niet lekker dat Oranje er onnodig uitvloog in de achtste finale tegen Tsjechië. "Tijdens mijn vakantie heb ik er vaak aan teruggedacht. Ook omdat het EK nog bezig was. Daar hadden wij moeten staan, dacht ik dan. Ik ben benieuwd naar Louis van Gaal. Ik ken hem alleen van tv. Of ik erbij blijf, ligt aan hoe ik bij Ajax presteer. Zo kwam ik erbij en zo wil ik erbij blijven."

Meer nieuws

Feyenoord ziet toptalent naar Bayern München verkassen en vangt slechts een ton
4
Machteloze Santiago Gimenez zal balen na enorme afstraffing Mexico
9
Etienne Vaessen debuteert met andere achternaam op zijn rug bij winnend Suriname
21
Dit is Mathias Delorge: klaar om Mats Wieffer te vervangen bij Feyenoord?
19
Debutant Joshua Brenet ziet Janga schitteren in WK-kwalificatieduel Curaçao
10
PSV slaat slag en presenteert donderdag groot talent uit Noorwegen
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties