Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justin Bijlow komt met geruststellend bericht na pijnlijke beelden

Laatste update:

Na een ogenschijnlijk onschuldige actie grijpt Bijlow met een vertrokken gezicht naar zijn hand. Hij loopt vervolgens weg achter het doel en gaat op een gegeven moment op de hurken zitten. Een toegesneld staflid helpt Bijlow omhoog en begeleidt hem direct richting de kleedkamers. Feyenoord opent de Eredivisie komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en er ontstond even de vrees dat Bijlow dat duel mogelijk aan zich voorbij moest laten gaan.

Meer: Feyenoord wint met 1-3 en stelt kampioensfeest PSV nog even uit

"Ik kreeg de bal verkeerd op mijn duim, dat hebben keepers wel vaker, maar er is niets aan de hand. Mijn duim ging even dubbel, dat deed even pijn. Maar ik kan er tegen PEC Zwolle gewoon bij zijn", benadrukt Bijlow in gesprek met RTV Rijnmond. Sinds het vertrek van Kenneth Vermeer in januari van dit jaar naar LAFC is de jonge sluitpost onbetwist de eerste doelman bij Feyenoord.

Bijlow kampte de afgelopen jaren overigens vaker met blessures. Zo hield een voetblessure hem in 2019 ruim een halfjaar aan de kant. Met Nick Marsman en Ramón ten Hove bevat de selectie van de Rotterdammers nog twee keepers.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties