Justin Kluivert bezorgt strijdend Valencia in slotfase heel belangrijk punt

Bijzonderheden:
Kluivert startte opnieuw aan de rechterzijde van de aanval bij Valencia. Blikvanger Edinson Cavani, dit seizoen geplaagd door blessures, stond voor het eerst in twee maanden tijd weer in de basis. Bij Rayo bleef Radamel Falcao de hele wedstrijd op de bank. De defensie van Valencia stond in de negende minuut te slapen en liet Santi Comesana helemaal vrij. De middenvelder van Rayo kon een voorzet in alle rust controleren en binnenknallen: 0-1. Valencia moest de hele wedstrijd in de achtervolging. Acht minuten voor tijd kregen los Ché na een VAR-ingreep een penalty vanwege een handsbal. Kluivert kreeg het vertrouwen van zijn ploeggenoten en schoof de bal van elf meter zeer beheerst binnen: 1-1.