Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justin Kluivert deelt eer van doelpunt in Turkije: 'Hij heeft mij veel geholpen'

Laatste update:

"De trainer heeft mij veel geholpen", laat Kluivert na afloop van de ruime zege van Roma weten in een onderhoud met Sky Italia. "Het gaat steeds beter, al ben ik er nog lang niet. Ik ben blij met mijn doelpunt en hoop dat dit het startsein is van iets moois. Ik train altijd heel hard en probeer tijdens wedstrijden om mijn focus te behouden."

"We hebben goed gespeeld, echt als een team. De start was zeer goed, met drie doelpunten als resultaat. Dat was heel belangrijk, want het was een moeilijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander", voegt Kluivert daaraan toe. De voormalige Ajacied staat na donderdagavond op twee treffers in de Europa League, tegenover een doelpunt in de Serie A.

Kluivert werd voor de laatste paar interlands van Oranje niet opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman, maar desondanks blijft het EK van volgend jaar hoog op zijn wensenlijstje staan. "Dat is nog steeds mijn doel en nog ver weg, dus er is nog genoeg tijd om mezelf te laten zien. Dat zal ik gewoon proberen te doen en dan zien we wel hoe of wat", zo zei de aanvaller van Jong Oranje onlangs tegen Voetbal International. Kluivert staat zondag met Roma tegenover Hellas Verona.

-
Justin Kluivert speelt volgend jaar met Oranje op het EK

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
3
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties