Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justin Kluivert deelt op Instagram prachtig nieuws met zijn vriendin

Laatste update:

De 25-jarige aanvaller van AFC Bournemouth heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd op een strand op de Malediven, zo laat hij zien op zijn Instagram-account. "Mrs. Kluivert to be", luidt het bijschrift van de foto. De twee zijn sinds begin 2022 samen en stappen nu dus in het huwelijksbootje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Justin Dean Kluivert (@justinkluivert)

Kluivert wordt onder zijn post gefeliciteerd door onder anderen Calvin Stengs, Ryan Babel, Donny van de Beek, Noa Lang en een aantal van zijn teamgenoten bij Bournemouth. Veel Oranje-internationals hebben de foto een like gegeven.

Kluivert geniet momenteel van een vakantie na zijn eerste seizoen bij the Cherries in de Premier League. De ex-Ajacied, die voor ruim elf miljoen euro werd gekocht van AS Roma, kwam tot 36 duels namens Bournemouth. Daarin was Kluivert goed voor 9 goals en 2 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
12
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
30
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman sleutelt aan opstelling
36
Voormalig target van Ajax gaat contract tekenen bij Manchester United
4
Redding voor Vitesse is plots heel dichtbij: 'De overname is bijna rond'
68
Batshuayi maakt zeer gevoelige transfer in Turkije; club onthult direct salaris
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties