Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vier Europese topclubs informeren naar Xavi Simons, die Paris Saint-Germain op huurbasis kan verlaten

Laatste update:

RB Leipzig heeft volgens L'Équipe goede papieren om Simons nog een seizoen van PSG te huren. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler was de afgelopen jaargang een van de grote smaakmakers bij die Roten Bullen.

In 43 officiële duels namens Leipzig was hij goed voor 10 goals en 15 assists. Het heeft ertoe geleid dat ook grote Europese topclubs zich willen versterken met Simons. Naar verluidt hebben Arsenal, Bayern München, Manchester United en Manchester City navraag bij PSG gedaan om de rechtspoot in te lijven.

De kampioen van Frankrijk is echter niet van plan om Simons komende zomer te verkopen, waardoor een nieuwe uitleenbeurt voor de hand ligt. De verwachting is dat er na het EK een beslissing over zijn sportieve toekomst genomen wordt.

Simons vertegenwoordigt nog altijd een gigantische transferwaarde. Volgens Le Parisien zou Bayern München bereid zijn om tussen de zestig en zeventig miljoen euro te betalen voor de veertienvoudig Oranje-international.

Dat PSG niet wenst mee te werken aan een verkoop van Simons heeft volgens de krant alles te maken met de complexe deal die het eerder sloot met PSV. De Fransen activeerden vorig jaar een clausule in het contract van Simons, die ervoor zorgde dat de jongeling voor slechts vier tot zes miljoen euro weg kon uit Eindhoven.

PSV hield wel een doorverkoopclausule over, die in elk geval komende zomer nog actief is. Hoe hoog het percentage bedraagt, weet Le Parisien niet.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
2
Champions League-held verlaat Real Madrid voor avontuur 6.000 kilometer verderop
8
Geen Ajax: Thiago Almada maakt dankzij boekhoudkundige truc transfer naar Lyon
11
Ruud van Nistelrooij gaat in op aanbieding Man United en wordt assistent-trainer
22
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Oostenrijk en win 20.000!
0
John Heitinga loopt eerste klus als hoofdtrainer sinds vertrek bij Ajax mis
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties