Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justin Kluivert en AS Roma hebben geen moeite met Balotelli-loos Brescia

Laatste update:

De aanhang van Roma moest tot de tweede helft wachten op de openingstreffer. Chris Smalling kopte vijf minuten na rust raak uit een afgemeten hoekschop van Lorenzo Pellegrini. De van Manchester United gehuurde centrumverdediger was ook betrokken bij het tweede doelpunt van Roma, ditmaal als aangever. De mandekker werd op zijn beurt op fraaie wijze aangespeeld door Kluivert. Gianluca Mancini knalde de bal vervolgens van binnen het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Na bijna een uur spelen leek het duel al beslist in het Stadio Olimpico.

Halverwege de tweede helft maakte Edin Dzeko aan alle spanning een einde in Rome. De aanvalsleider knalde de bal in de bovenhoek nadat hij goed anticipeerde op een hoekschop. Kort daarvoor zag uitblinker Smalling een goede kopkans in rook opgaan. In de restant van de wedstrijd bleef Rome op zoek naar een grotere marge, maar onder meer Dzeko en Aleksandar Kolarov werden gestuit in kansrijke positie.

In de slotfase werd onder meer Nicolò Zaniolo naar de kant gehaald bij de thuisploeg. Kluivert mocht echter tot het laatste fluitsignaal op het veld blijven staan van trainer Paulo Fonseca. Brescia moest wederom een nederlaag slikken en blijft derhalve hekkensluiter in de Serie A. Balotelli ontbrak in de wedstrijdselectie omdat hij donderdag van het trainingsveld werd gestuurd door trainer Fabio Grosso. Het is nog niet bekend wanneer de aanvaller weer terugkeert bij de laagvlieger.

-
Gaat AS Roma dit seizoen in de top vier eindigen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties