Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justin Kluivert maakt overstap van AS Roma naar RB Leipzig

Laatste update:

De transfer komt niet als een verrassing, want zondag onthulde transferexpert Fabrizio Romano al dat beide clubs in verregaande onderhandelingen waren over de transfer van Kluivert. Trainer Paulo Fonseca liet de buitenspeler dit seizoen alleen twee keer kort invallen in de Serie A-wedstrijden tegen Hellas Verona en Udinese. Door de komst van Pedro, die eerder deze zomer transfervrij overkwam van Chelsea, is de concurrentie voor de zoon van Patrick Kluivert opnieuw toegenomen.

Maandag onderging Kluivert de medische keuring bij zijn nieuwe club. De buitenspeler maakte in de zomer van 2018 voor een bedrag van 18,7 miljoen euro de overstap van Ajax naar AS Roma. Hoewel de aanvaller sindsdien tot 68 optredens in alle competities als Giallorosso kwam, heeft hij volgens Italiaanse media de beleidsbepalers niet geheel kunnen overtuigen en wordt een tijdelijk vertrek uit het Stadio Olimpico als de beste oplossing gezien. RB Leipzig betaalt anderhalf miljoen euro voor de tijdelijke komst van Kluivert.

Duitse media verzekerden eerder dit weeknd dat Kluivert niet de eerste keuze van RB Leipzig was. Thomas Lemar leek op weg naar die Roten Bullen, maar de financiële eisen van de aanvaller van Atlético Madrid zorgden ervoor dat de gesprekken tussen de clubs gestaakt werden.

Denk je dat Justin Kluivert gaat slagen bij RB Leipzig?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties