Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Justitie opent onderzoek naar recente aantijgingen over Neymar

Laatste update:

Het vermeende feest is controversieel, daar Brazilië zwaar is getroffen door het coronavirus. Bijna 194.000 mensen verloren dit jaar het leven sinds de start van de uitbraak. Volgens AFP zou het feest echter niet illegaal zijn, omdat de staat Rio de Janeiro, waar Mangaratiba zich in bevindt, privéfeestjes niet heeft verboden. Het lokale bestuur in Mangaratiba heeft bovendien niet de bevoegdheid om in te grijpen, zo klinkt het. Een helikopter van het persbureau uit Frankrijk vloog woensdag over het gebied waar de villa staat, maar trof geen tekenen van een feest aan.

Volgens de eerste berichtgeving van O Globo nodigde Neymar 500 mensen uit voor het feest. Maandag trad het bedrijf Agência Fábrica, dat het feest zou organiseren, met een bericht waarin werd gesproken over festiviteiten voor 150 personen. De naam van Neymar werd niet genoemd in dat statement, maar Braziliaanse media verzekerden dat het om zijn feest ging. Agência Fábrica benadrukte dat aanwezige gasten mondkapjes dragen, afstand tot elkaar bewaren en hun handen regelmatig wassen. Bovendien heeft het bedrijf dat het feest organiseert naar eigen zeggen toestemming gekregen van de overheid.

De openbaar aanklager in Rio de Janeiro laat in een statement weten dat er een onderzoek wordt gedaan naar 'diverse claims, gebaseerd op informatie afkomstig van de pers, over de evenementen die worden gesponsord door de voetballer Neymar'. Ook wordt Neymar en omwonenden gevraagd om duidelijkheid te verschaffen over 'het aantal gasten, de organisatie van de feestjes en gezondheidsmaatregelen die al dan niet zijn getroffen'. Volgens de eerste berichtgeving vindt het feest niet in de villa zelf plaats, maar in een ondergrondse discotheek die Neymar jaren geleden op hetzelfde terrein liet bouwen.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
350
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties