Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juve bibbert niet na pogingen van PSG om toe te slaan in Amsterdam'

Laatste update:

Corriere dello Sport schrijft zaterdag namelijk dat het nieuws over les Parisiens niet tot 'gebibber' bij de koploper van de Serie A heeft geleid. La Vecchia Signora is al enige tijd bezig met het binnen hengelen van De Ligt en gelooft dat het inmiddels al zoveel terreinwinst heeft geboekt dat het een flinke voorsprong op de concurrentie heeft opgebouwd. De Ligt was onlangs in Turijn om de Golden Boy Award, uitgereikt door plaatselijke sportkrant Tuttosport, in ontvangst te nemen en Juventus heeft die gelegenheid naar verluidt aangegrepen voor een lang gesprek met de negentienjarige stopper.

Naast zijn familie zou ook Ajax-directeur Edwin van der Sar, oud-keeper van de Italiaanse grootmacht, aanwezig zijn geweest tijdens het onderhoud dat De Ligt had met preses Andrea Agnelli. Doel van het gesprek was om De Ligt ervan te overtuigen dat hij een belangrijke rol zal kunnen spelen in het elftal dat Juventus voor de toekomst aan het formeren is en de Italianen hebben het idee dat zij destijds een 'beslissende stap voorwaarts' hebben gezet.

Naast Juve en PSG zijn Manchester United en Barcelona naar verluidt ook nog in de race voor De Ligt, al heeft laatstgenoemde club wel zijn twijfels bij de eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola. De belangenbehartiger zou mikken op een jaarsalaris van 12 miljoen euro voor zijn cliënt, terwijl hij zelf een commissie wil van 10 miljoen om de transfer, waar 75 miljoen mee gemoeid zal zijn, van de grond te krijgen.

Wat lijkt jou de beste club voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties