Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juve brengt Fiorentina grootste thuisnederlaag uit clubhistorie toe

Laatste update:

Omdat koploper Milan eerder op de zaterdag al met 0-2 won van Parma, wist het elftal van Antonio Conte wat het te doen stond. De bezoekers bleken echter uitstekend in staat om met deze druk om te gaan, want in de eerste helft werd het spel gedomineerd door Juventus. Het duel was dan ook pas een kwartier onderweg toen Mirko Vucinic de score opende namens Juve, nadat er een staaltje prima combinatievoetbal en een sterke assist van Andrea Pirlo aan vooraf gingen: 1-0.

Vijf minuten later zag de situatie er voor Fiorentina nog minder rooskleurig uit. Alessio Cerci beging namelijk voor de ogen van de assistent-scheidsrechter een domme overtreding op Martín Cáceres en verliet terecht met een directe rode kaart het veld. Dit maakte het er allemaal niet gemakkelijker op voor de thuisploeg, die binnen het half uur het duel helemaal uit handen gaf. Opnieuw speelden Pirlo en Vucinic een hoofdrol met voorbereidend werk, maar het was ditmaal Arturo Vidal die in twee instanties de 0-2 aantekende.

Ook na de theepauze deelde Juve de lakens uit. Fiorentina had met tien man weinig in de melk te brokkelen en het was wachten op de derde Turijnse treffer. Die kwam er ook na tien minuten spelen in het tweede bedrijf, nadat Vucinic wederom een belangrijke rol vertolkte door vanaf de linkerkant de bal perfect bij Claudio Marchisio neer te leggen. De laatstgenoemde schatte de voorzet van de uitblinkende Vucinic op waarde en kopte het speeltuig achter de verbouwereerde Arthur Boruc: 0-3.

Voor de ploeg van Dello Rossi was het een tweede helft die het best maar zo snel mogelijk afgelopen kon zijn. De sterk spelende Pirlo dacht hier echter anders over en hij zette, wederom met Vucinic in de rol als aangever, de 0-4 op fraaie wijze op het scorebord. Vijf minuten later mocht Simone Padoin met zijn eerste balcontact meedelen in de feestvreugde door de 0-5 en daarmee zijn eerste treffer voor de club binnen te werken. Voor het meelijwekkende Fiorentina bleef het hier gelukkig bij.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties