Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juve, Inter en AS Roma waren aandachtig toeschouwer bij Tottenham - Ajax'

Laatste update:

Technisch directeur Piero Ausilio van Inter was present om onder meer Nicolás Tagliafico en Hakim Ziyech in levenden lijve aan het werk te zien. I Nerazzurri hebben zich voor volgend seizoen al zo goed als verzekerd van de komst van Diego Godín van Atlético Madrid en Tagliafico moet naast de Uruguayaan op de linkerflank gaan spelen. Ziyech is daarnaast in beeld om het middenveld van wat broodnodige creativiteit te voorzien, terwijl de namen van Donny van de Beek en David Neres ook al langer op lijstjes in het Giuseppe Meazza staan.

Inter krijgt in de strijd om Ziyech en Neres mogelijk concurrentie uit Rome, daar i Giallorossi ook wel wat zien in de komst van de twee. Ziyech werd vorig jaar al nadrukkelijk in verband gebracht met een verhuizing naar het Stadio Olimpico, maar van een transfer kwam het uiteindelijk niet en het is de vraag of de Marokkaans international trek heeft in nieuwe onderhandelingen met Roma. De naam van Neres viel eveneens al eerder in de Italiaanse hoofdstad en Roma lijkt zijn komst nog niet uit het hoofd te hebben gezet.

Technisch directeur Fabio Paratici van Juventus, dat in de kwartfinales werd uitgeschakeld door Ajax, was ook aanwezig tijdens de kraker tussen the Spurs en de Amsterdammers. Hij was er echter niet om een speler van Ajax aan het werk te zien, maar richtte zijn aandacht op Christian Eriksen. De voormalige middenvelder van de Amsterdammers ligt na dit seizoen nog één jaar vast in Londen en het lijkt erop dat hij aankomende zomer weleens zou kunnen vertrekken. Real Madrid heeft naar verluidt op dit moment echter de beste papieren voor zijn komst in handen.

Denk jij dat Ajax aankomende zomer een speler gaat verkopen aan een grote Italiaanse club?

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties