Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus aan de hand van Chiesa en Vlahovic met 1 been in finale Coppa Italia

Laatste update:

Juventus dacht na een klein kwartier spelen beet te hebben. Andrea Cambiaso zette slim zijn voet voor Matías Vecino, waardoor de scheidsrechter de bal op de stip legde. Na ingrijpen van de VAR werd deze beslissing echter teruggedraaid.

Vlak voor rust was het Lazio dat heel dicht bij de openingstreffer kwam. Luis Alberto kopte op aangeven van Patric op de lat van het doel van Juventus, dat werd verdedigd door bekerkeeper Mattia Perin. Juve kwam met de schrik vrij.

Uiteindelijk was het de thuisploeg die vlak na rust de score opende. Na een fraaie steekpass van Cambiaso was het Chiesa die oog in oog met Christos Mandas kwam te staan. De pijlsnelle aanvaller van Juve maakte geen fout en rondde koelbloedig af:1-0.

Na ruim een uur spelen was het weer raak voor de Oude Dame. Dusan Vlahovic kreeg de bal in de loop aangespeeld door Weston McKennie, zocht zijn directe tegenstander op, legde de bal goed voor zijn sterke linkerbeen en rondde nauwkeurig af in de onderhoek: 2-0.

Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Lazio wilde de score zeker niet verder op laten lopen, Juventus wilde de tegenstander vooral geen doelpunt meer gunnen.

Op 23 april staat de return op het programma. Juventus zal dan dus een 2-0 voorsprong verdedigen. De winnaar over twee duels zal het in de finale van de Coppa opnemen tegen de winnaar van de halve finale tussen Fiorentina en Atalanta.

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties