Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus bereikt akkoord met Higuaín over vierjarige verbintenis'

Laatste update:

Juventus kan nu om tafel met Napoli, dat Higuaín absoluut niet aan een concurrent zal willen verkopen. Mocht Aurelio De Laurentiis echt niet bereid zijn om te praten, dan zou Juventus van plan zijn om de gelimiteerde afkoopsom van liefst 94 miljoen euro op tafel te leggen. Higuaín wordt in dat geval met afstand de duurste speler ooit in de Serie A.

In Italië vraagt men zich al af waar Juventus dit geld opeens vandaan haalt; het lijkt erop dat de Oude Dame al bezig is met het uitgeven van de Paul Pogba-miljoenen. Pogba staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, dat 117 miljoen euro voor de middenvelder zou willen betalen. Een flink deel van dat bedrag zou dus naar Napoli kunnen gaan.

De 28-jarige Higuaín heeft er nu drie seizoenen bij Napoli op zitten en was vooral in het afgelopen seizoen niet te stoppen, met 36 doelpunten uit 35 competitiewedstrijden. Juventus is nog op zoek naar een nieuwe topspits na het vertrek van Álvaro Morata, die werd teruggekocht door Real Madrid. De komst van Higuaín zou een coup van jewelste zijn.

Gonzalo Higuaín is 94 miljoen euro waard

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
2
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
5
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties