Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus bevestigt: Ronaldo en co leveren astronomisch bedrag in

Laatste update:

Zaterdag bracht Tuttosport al naar buiten dat de overeenkomst tussen Juventus en de voetballers op handen was. Vanwege de gezondheidscrisis in Italië, en het gebrek aan inkomsten als gevolg daarvan, kwam Juve in de problemen met het betalen van de hoge spelerssalarissen. Aanvoerder Giorgio Chiellini heeft als woordvoerder van de selectie overleg gevoerd met voorzitter Andrea Agnelli en technisch directeur Fabio Paratici, waaruit nu dus een principe-overeenkomst is gekomen.

Juventus schrijft dat er alleen een akkoord op hoofdlijnen is: de komende weken wordt per speler en staflid individueel bepaald hoeveel salaris er gekort wordt. "Juventus dankt de spelers de coach voor hun medewerking in een moeilijke tijd voor iedereen", zo staat de lezen op de website van de club. Volgens Tuttosport levert grootverdiener en sterspeler Cristiano Ronaldo 3,8 miljoen euro in, maar dat is niet door Juventus bevestigd.

De koploper van de Serie A benadrukt dat de ingehouden salarissen mogelijk in een later stadium alsnog worden uitgekeerd, als de diverse voetbalcompetities worden hervat. "De club zal te goeder trouw met de spelers en trainer onderhandelen over de voorwaardelijke verhoging van de vergoedingen indien de wedstrijden van het lopende seizoen worden hervat", schrijft Juventus.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties