Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus bevestigt verhalen rond toptransfer en meldt medische keuring

Laatste update:

Op de clubwebsite publiceerde AS Roma een brief met een vertrekwens van Pjanic. De Bosniër gaf zelf al aan dat Juventus de benodigde 38 miljoen euro op wilde hoesten. Vanuit Turijn bleef het stil, maar maandag plaatst de recordkampioen van Italië een filmpje op Twitter met Pjanic die arriveert voor de medische keuring.

Pjanic speelde de afgelopen vijf seizoenen bij AS Roma; daarvoor was hij actief in het shirt van Olympique Lyon. De middenvelder kan naar verluidt 4,7 miljoen euro per seizoen gaan verdienen in Turijn; het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen hij gaat tekenen.

Miralem Pjanic is een topspeler voor Juventus

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
28
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
12
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties