Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus boekt grootste zege sinds 1983, Lazio onderuit bij laagvlieger

Laatste update:

Juventus - Parma 7-0
Juventus en AS Roma houden elkaar in Italië in een stevige houdgreep en voor beide partijen is het zaak geen punten te laten liggen. Zeker niet in een thuiswedstrijd als die tegen Parma, maar de Italiaanse grootmacht maakte geen fout. Al voor rust was de wedstrijd gespeeld met een veilige 3-0 voorsprong voor la Vecchia Signora. Fernando Llorente opende na dik twintig minuten de score, door binnen te prikken na een eerste schot van Paul Pogba. Met een heerlijke treffer tekende Stephan Lichtsteiner voor 2-0 (zijn derde goal in vier duels met Parma) en weer Llorente velde definitief het vonnis over Parma. Op aangeven van Lichtsteiner kon de Spanjaard de bal ongehinderd tegen de touwen volleren.

Na rust ging Juventus vrolijk verder. Tévez, die ook in de eerste helft al een uitstekende indruk maakte, tekende met een heerlijke solo voor de 4-0. De aanvaller rondde zijn individuele actie af met een rustig schot in de onderhoek. Met een rebound produceerde de Argentijn ook de 5-0, alvorens trainer Massimiliano Allegri zijn steraanvaller naar de kant haalde. Kingsley Coman kwam voor Tévez het veld in en de jonge Fransman deed het voorbereidende werk bij de 6-0 van Álvaro Morata, die voor Llorente het veld in was gekomen. Diezelfde Morata tekende ook voor het slotakkoord.

Empoli - Lazio 2-1
Lazio wil mee in het spoor van koplopers Juventus en AS Roma, maar zondag was laagvlieger Empoli te sterk voor de hoofdstedelingen. Met Stefan de Vrij en Edson Braafheid in de basisopstelling was Lazio in de openingsfase veel beter dan Empoli, maar de thuisploeg hield stand bij pogingen van Antonio Candreva, Filip Djordjevic en Marco Parolo. Empoli kroop na de sterke fase van Lazio uit de schulp en kreeg een kans via spits Massimo Maccarone, die het net nog niet wist te vinden. Dat deed hij na rust wel, door de bal te ontvangen na een vrije trap. Hij vuurde van dichtbij binnen. Dat was de 2-0, want even daarvoor had Federico Barba koppend voor 1-0 gezorgd. Na goed werk van Candreva zorgde Djordjevic nog voor 2-1, maar verder zou Lazio niet meer komen.

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties