Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus brengt eerste bod van 42 miljoen euro uit op 'nieuwe nummer 10'

Laatste update:

Bernardeschi maakte bij het afgelopen EK Onder-21 indruk bij de nationale ploeg en heeft zodoende nog meer bekijks getrokken. Daarvoor leek een transfer echter al onvermijdelijk, want Bernardeschi heeft zijn vertrekwens intern kenbaar gemaakt. De aanvaller weigert zijn tot medio 2019 doorlopende contract te verlengen. Behalve Juventus hebben ook Internazionale, Arsenal, Manchester City en Chelsea interesse. Volgens Goal heeft Bernardeschi zijn zinnen gezet op een transfer naar Turijn.

Hij zou reeds een persoonlijk akkoord bereikt hebben over een jaarsalaris van vier miljoen euro. Juventus heeft hem bovendien het legendarische rugnummer 10 in het vooruitzicht gesteld, dat in het verleden werd gedragen door spelers als Michel Platini, Alessandro Del Piero en Paul Pogba. De sterspeler van Fiorentina is de voornaamste kandidaat van trainer Massimiliano Allegri om de vleugels te komen versterken. Als hij toch onhaalbaar blijkt, zou Douglas Costa van Bayern München een alternatief zijn.

In het seizoen 2014/15 brak Bernardeschi door bij Fiorentina en sindsdien kwam hij tot 72 competitieduels en 14 treffers. Mocht hij naar Juventus vertrekken, dan is hij mogelijk niet de enige speler die onderwerp van gesprek is tussen beide Serie A-clubs. Fiorentina heeft belangstelling voor Stefano Sturaro en Tomás Rincón van Juventus. Het is denkbaar dat een of beide spelers worden ingezet als ruilmiddel, maar in het openingsbod was daar naar verluidt geen sprake van.

Federico Bernardeschi is veertig miljoen euro waard

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties