Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus dient AC Milan eerste nederlaag van het seizoen toe

Laatste update:

AC Milan, zonder de geschorste Sandro Tonali en de door het coronavirus gevelde Ante Rebic, zorgde na zes minuten voor het eerste gevaar voor de wedstrijd. Samu Castillejo pikte de bal in het strafschopgebied op bij Rodrigo Bentancur en waagde meteen een schot, dat door Wojciech Szczesny uit het doel werd gehouden. Kort daarna haalde de thuisploeg opgelucht adem, toen Gianluigi Donnarumma geklopt leek na een schot van Federico Chiesa en de bal tegen de paal belandde. Het bleek de opmaat voor het eerste doelpunt van de wedstrijd.

Drie minuten na zijn schot op de paal wist Chiesa de score immers alsnog te openen. De rechtsbuiten bediende Paulo Dybala vanaf de rechterflank, liep door richting het strafschopgebied en kreeg de bal terug na aan fraai hakje van zijn ploeggenoot. Met een laag, diagonaal schot in de linkerhoek vond Chiesa het net: 0-1. Milan opende de jacht op de gelijkmaker en werd onder mee tweemaal gevaarlijk via Rafael Leão. De spits kwam zelf niet tot scoren, maar bereidde wel de gelijkmaker voor na een rappe tegenaanval: hij hield in het strafschopgebied het overzicht en bediende Davide Calabria, die de rechterbovenhoek uitzocht: 1-1.

Milan begon met een inzet van Diogo Dalot goed aan de tweede helft, maar daarna werd Juventus dreigender en uiteindelijk doeltreffend. Na iets meer dan een uur maakte Chiesa er met een hard schot van buiten het strafschopgebied 1-2 van en opnieuw kwam de assist van Dybala. Juventus speelde gecontroleerd en hield Milan op de eigen helft. De eindstand werd een kwartier voor tijd bepaald door Weston McKennie. De Amerikaanse middenvelder schoot van dichtbij hard raak, nadat Dejan Kulusevski vanaf de rechterflank naar binnen trok en onder druk zijn ploeggenoot bediende.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Serie A?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
13
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
25
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties