Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus dringend op zoek naar versterkingen en kijkt rond bij Arsenal en City

Laatste update:

Juventus had Pierre-Emile Højberg op het oog. De Deen van Tottenham Hotspur bleek echter onhaalbaar, waardoor la Vecchia Signora nu doorschakelt naar Phillips. Als dat niet lukt, is de club bereid om het vizier te verleggen naar Thomas Partey van Arsenal.

Phillips kwam dit seizoen pas 89 minuten in actie voor City, verdeeld over 4 duels. Josep Guardiola zou dan ook welwillend tegenover een vertrek van zijn wisselspeler staan. Juventus is van plan om Phillips te huren met een optie tot koop na dit seizoen.

Als er geen deal beklonken wordt, gaat Juventus proberen om Partey los te weken bij Arsenal. De Ghanees was afgelopen zomer ook al in beeld bij de Italianen, maar een blessure gooide toen roet in het eten. Ook dit seizoen kwakkelt Partey echter veelvuldig met blessureleed.

Phillips kwam in de zomer van 2022 voor maar liefst vijftig miljoen euro over van Leeds United. In Manchester wist hij echter geen potten te breken. De 27-jarige middenvelder wist nooit een basisplaats te veroveren onder Guardiola en gaat vermoedelijk met flink wat verlies verkocht worden.

Volgens het gerenommeerde Transfermarkt.nl is zijn waarde inmiddels gezakt tot 28 miljoen euro. Partey geldt daarom ook als een duurder alternatief. De 30-jarige spelverdeler is volgens Transfermarkt.nl 35 miljoen euro waard.

Juventus staat momenteel tweede in de Serie A. De club heeft 26 punten verzameld uit 11 duels. Dat is nog altijd twee minder dan Internazionale, dat bovenaan staat. Juventus doet niet mee aan een Europese competitie, daar de club door de UEFA is verbannen.

Juve-coach Massimiliano Allegri zag aan het begin van het seizoen Paul Pogba afhaken. Hij werd geschorst vanwege dopinggebruik. Nicolò Fagioli is tevens niet meer inzetbaar. Hij werd zeven maanden geschorst voor het overtreden van de gokregels.

Meer nieuws

AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
2
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
0
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
4
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties