Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kenneth Taylor maakt indruk en verschijnt op de radar bij Europese topclub'

Laatste update:

Juventus ligt dit seizoen, met een huidige derde plaats, op koers voor een Champions League-ticket voor volgend seizoen. Echter is het bestuur van de club ontevreden over het scorend vermogen op het middenveld en dus moeten er deze zomer versterkingen worden gehaald.

Adrien Rabiot, Manuel Locatelli en Weston McKennie zijn dit seizoen tot dusver goed voor vijf competitietreffers en daarom acht de directie versterkingen hard nodig. Bij een eventuele verdedigende middenvelder zou Locatelli hoger op het middenveld kunnen gaan spelen, maar ook het aantrekken van een scorende middenvelder behoort tot de mogelijkheden, zo schrijft de roze sportkrant.

Juventus heeft daarbij niet de beschikking over een groot budget. Teun Koopmeiners is namelijk het absolute toptarget van la Vecchia Signora komende zomer. Er wordt echter gesproken over een transfersom van 60 miljoen euro voor de middenvelder van Atalanta, waardoor er verder weinig budget overblijft.

Een van de namen die op het lijstje staan in Turijn, is Kenneth Taylor. De 21-jarige middenvelder wordt door de algemeen directeur van Juventus naar verluidt al langere tijd in de gaten gehouden en wordt gezien als een relatief goedkope optie.

Andere namen die worden genoemd zijn Martín Zubimendi, Mikel Merino (beiden Real Sociedad), Sofyan Amrabat (Manchester United) en Mads Bidstrup (Red Bull Salzburg).

Juventus zal komende zomer sowieso één naam aan de selectie kunnen toevoegen. Nicolò Fagioli keert dan naar alle waarschijnlijkheid terug in de selectie, na een zeven maanden lange schorsing wegens illegaal gokken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
8
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties