Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus en Bayern doen voor zeventien miljoen euro zaken

Laatste update:

Juventus sprak in juli met Bayern af dat men Benatia voor 30 mei voor een bedrag van zeventien miljoen euro definitief kon overnemen en dat is nu dus gebeurd. Die som wordt in twee termijnen betaald. De aanstaand kampioen van de Serie A maakte voor de huur van de Marokkaans international in een eerder stadium al drie miljoen over.

"Ik wil Benatia bedanken voor twee succesvolle jaren bij Bayern en wens hem alle goeds toe voor de toekomst", aldus Karl-Heinz Rummenigge op de website van der Rekordmeister. De dertigjarige Benatia speelde achtien wedstrijden voor Juventus en daarin kwam hij tot één doelpunt. De in Frankrijk geboren stopper had in Duitsland nog een contract tot medio 2019 en kwam in het verleden uit voor AS Roma, Udinese, Clermont, Olympique Marseille, Lorient en Tours.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Een verstandige zet van Juventus?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties