Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus en Milan vervullen plicht en houden titelstrijd spannend

Laatste update:

Novara - Juventus 0-4
Voor Juventus telde tegen degradatiekandidaat eigenlijk alleen de winst. De zege werd al voor de pauze veiliggesteld, want alle grote kansen waren voor de bezoekers. Na ruim een kwartier spelen opende Mirko Vucinic, met een mooie voetbeweging na een lage vrije trap van Andrea Pirlo, de score. Omdat Stephan Lichtsteiner en Pirlo vergaten de tweede te maken bleef het tot vlak voor de pauze enigszins spannend, maar Marco Borriello zorgde alsnog voor de voorbeslissing. De spits knikte een voorzet van Emanuele Giaccherini tegen de touwen en dat stelde Novara voor een zo goed als onmogelijke opgave.

Direct na de pauze miste Borriello een enorme kans, maar twee minuten later zette Arturo Vidal alsnog de 0-3 op het bord. Nadat Vucinic met zijn tweede (opnieuw een voorzet van Giaccherini) de score nog hoger mocht opvoeren vond trainer Antonio Conte het weer eens tijd om Elia speeltijd te geven. De vleugelaanvaller, die dit seizoen pas twee keer mocht invallen in competitieverband en in totaal 24 minuten noteerde, kwam in minuut 65 het veld in en verdubbelde daarmee zijn seizoenstotaal. Tien minuten na zijn entree was hij zelfs bijna goed voor een treffer, want hij kwam oog in oog te staan met doelman Alberto Fontana. De keeper bracht echter redding.

Siena - AC Milan 1-4
In de wetenschap dat Juventus moest aantreden tegen laagvlieger Novara kon AC Milan niets anders doen dan winnen van middenmoter Siena. In de beginfase kopte Kevin-Prince Boateng nog op de lat, even later was het Antonio Cassano die de score opende. De spits, die voor het eerst sinds 26 oktober weer eens in de basis kon beginnen (hij kampte met hartproblemen), profiteerde van een schot van Zlatan Ibrahimovic. Doelman Zeljko Brkic liet de bal los, waardoor het voor de Italiaans international een simpel kunstje was om zijn rentree op te luisteren met een treffer. Nauwelijks drie minuten na de openingstreffer stond het al 0-2 en ditmaal was Ibrahimovic zelf de afmaker.

Het was een fantastische goal: de Zweed wipte de bal voor zichzelf op en knalde het ding onhoudbaar langs de kansloze Brkic. I Rossoneri zaten op rozen en kwamen nauwelijks in de problemen, maar vijf minuten voor tijd werd het toch weer billenknijpen voor de manschappen van coach Massimiliano Allegri. Erjon Bogdani profiteerde van het feit dat doelman Christian Abbiati de bal losliet na een schot, maar verder zou Siena niet meer komen. Sterker nog: met een prachtig doelpunt, hij slalomde zich een weg langs de complete defensie, zette invaller Antonio Nocerino de 1-3 op het bord. Met zijn tweede van de middag bepaalde Ibrahimovic vervolgens de eindstand op 1-4.

Internazionale - Cesena 2-1
Voor Inter was de missie helder: winnen om in te lopen op Napoli met het oog op de derde plek. De Zuid-Italianen verspeelden zaterdagavond twee punten bij AS Roma, waardoor i Nerazzurri in punten gelijk konden komen. Cesena, dat al gedegradeerd is, weigerde echter mee te werken aan een eenvoudige zege voor de thuisploeg. De bezoekers boden uitstekend weerwerk en waren nauwelijks minder. De beste kans was lange tijd zelfs voor Cesena, maar Vincenzo Iaquinta zag zijn inzet op de lat eindigen. Bij Inter liep veel via de zeer aanwezige Wesley Sneijder, maar ook hij wist zich aanvankelijk geen raad met de stugge gasten.

Naar mate het duel vorderde draaide Inter echter de duimschroeven aan en was het wachten op de openingstreffer. Die kwam er ook, maar niet voor de thuisploeg. Uit een snelle counter hielp Luca Ceccarelli tegen de verhouding in aan de 0-1 voorsprong. Via Joel Obi stelde de ploeg van Andrea Stramaccioni echter snel orde op zaken. De middenvelder trof met een van richting veranderd schot doel. Inter joeg vervolgens door en werd twintig minuten voor tijd beloond. Invaller Mauro Zárate kopte op fraaie wijze raak. Die voorsprong gaf Inter in het restant van het duel niet meer uit handen.

Overige uitslagen:

Bologna - Genoa 3-2
Lecce - Parma 1-2
Atalanta Bergamo - Fiorentina 2-0

Bekijk hier de samenvatting van Novara - Juventus:


Bekijk hier de samenvatting van Siena - AC Milan:


Bekijk hier de samenvatting van Internazionale - Cesena:


Wie wordt kampioen?

Meer nieuws

Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
9
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties