Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus geeft komst van Suárez op met bod van vijftig miljoen euro'

Laatste update:

De gerenommeerde Spaanse sportkrant schrijft dat Juventus het door Atlético gewenste bedrag 'logischerwijs' niet op tafel zal leggen, mede als gevolg van de coronacrisis. Overigens maakten de Madrilenen enkele weken geleden zelf 55 miljoen euro over aan Chelsea voor Morata. De 27-jarige spits werd afgelopen twee seizoenen gehuurd van the Blues en werd onlangs middels een verplichte koopoptie definitief eigendom van Atlético.

Morata ziet een terugkeer naar Juventus zelf wel zitten, daar hij volgens Marca 'geweldige' herinneringen bewaart aan zijn eerste periode in Turijn. De Spaanse aanvaller speelde tussen 2014 en 2016 bij Juventus, alvorens zijn terugkoopclausule werd geactiveerd door Real Madrid. Een nieuwe periode bij Juventus is echter onwaarschijnlijk, omdat de Italianen niet verder willen gaan dan het eerste bod van vijftig miljoen euro.

Het is nog altijd onduidelijk of Suárez naar Juventus gaat. De 33-jarige aanvaller van Barcelona is al enige tijd akkoord met de landskampioen van Italië over een tweejarige verbintenis. Suárez moet het echter nog eens worden met Barça over de ontbinding van zijn contract daar. Bovendien moet de Uruguayaan aan bepaalde voorwaarden voldoen om in Italië te mogen spelen. Daarvoor moet Suárez onder meer een Italiaanse taaltest halen.

Meer nieuws

Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
45
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
6
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10
Verweij: 'Er valt opeens een hele opvallende naam voor trainerschap Jong Ajax'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties