Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus gewaarschuwd: 'We willen alleen cash hebben, geen spelers'

Laatste update:

Dit seizoen beleeft Dybala zijn beste periode tot nu toe, in de Serie A. Hij maakte al twaalf goals en wordt gevolgd door verschillende clubs, waaronder naar verluidt Juventus. De regerend kampioen zou volgens Italiaanse media bereid zijn 25 miljoen euro te betalen voor Dybala, met daarbij een paar spelers om de som aan te vullen. Daar zit Zamparini echter niet op te wacht, zegt hij tegen Radio Kiss Kiss.

"We willen alleen cash hebben, geen spelers. Dybala is 40 miljoen euro waard, ook al zijn er clubs van buiten Italië geweest die iets minder hebben geboden, 35 miljoen euro. We moeten wel rekening houden met ons budget", aldus de Palermo-baas. In het interview met de radiozender liet hij ook zijn licht schijnen over Franco Vazquez, de aanvalspartner van Dybala in het elftal.

"Zijn toekomst hangt helemaal af van wat voor aanbiedingen er voor hem binnenkomen, hier. Geef me twintig miljoen euro en hij is van jou. Of hij naar Napoli gaat? Als Aurelio De Laurentiis twintig miljoen euro ophoest, kunnen we het regelen. Denk je dat ik overdrijf? Nee hoor, dat doe ik niet. Stevan Jovetic werd voor dat bedrag verkocht en in mijn ogen zit er geen verschil tussen Jovetic en Vazquez", aldus Zamparini.

Denk jij dat Paulo Dybala in de zomer naar Juventus gaat?

Meer nieuws

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
3
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
15
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
11
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
1
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
27
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties