Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus haalt Italiaans supertalent terug'

Laatste update:

Volgens Il Resto del Carlino heeft Juventus namelijk de vereiste 25 miljoen euro op tafel gelegd en wordt de komst van Berardi woensdag afgerond en openbaar gemaakt. Er is overigens niet alleen maar geld bij de deal betrokken: het Italiaanse medium weet ook te melden dat Rolando Mandragora en Gianluca Caprari waarschijnlijk de omgekeerde weg bewandelen. Mandragora werd vorig seizoen verhuurd aan Pescara, terwijl Caprari bij diezelfde club in de aanval stond. Trainer Maximiliano Allegri wil Madragora in de voorbereiding overigens nog wel aan het werk zien voordat hij een definitieve beslissing neemt.

Berardi speelt sinds 2012 in het shirt van Sassuolo en groeide daar uit tot één van de grootste talenten van de Serie A. Hij kwam tot nu toe tot 49 doelpunten in 134 wedstrijden voor i Neroverdi.

Domenico Berardi zou een goede aanwinst zijn voor Juventus

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
1
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
137

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties