Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus haalt Moise Kean terug naar Turijn met verplichte koopoptie

Laatste update:

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Manchester United wilde Juventus zich nog met een aanvaller versterken en de keuze is op Kean gevallen. De aanvaller werd in 2019 nog voor ruim dertig miljoen euro verkocht aan Everton, dat de Italiaan vorig seizoen op huurbasis bij Paris Saint-Germain stalde. De Fransen wilden hem langer huren, maar daar ging Everton niet mee akkoord. De Merseyside-club ging wél akkoord met het voorstel van Juventus om een verplichte optie tot koop toe te voegen.

Trainer Massimiliano Allegri werkte eerder met Kean samen en gaf het bestuur van Juventus groen licht voor zijn komst. Ook de namen van Eden Hazard, Mauro Icardi en Pierre-Emerick Aubameyang vielen, maar volgens Romano is er tussen de respectievelijke werkgevers en Juventus geen enkel contact geweest. De Turijnse club gaat zich nu focussen op het verlengen van het aflopende contract van Argentijns international Paulo Dybala. "Alle partijen hebben daar vertrouwen in."

Kean kwam in zijn eerste periode in Turijn tot 8 treffers in 21 duels in alle competities. In het tenue van Everton kon de aanvaller nimmer aan de verwachtingen voldoen: 4 schamele treffers in 39 officiële duels van the Toffees. Bij PSG daarentegen voelde de nog altijd jonge aanvaller zich meer op zijn gemak en kwam de Italiaans international tot 17 goals in 41 duels in alle competities. Kean zal vandaag in Turijn arriveren en zondagmorgen een medische keuring ondergaan.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
2
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties