Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus heeft aan gelijkspel in Rome genoeg voor zevende Scudetto op rij

Laatste update:

AS Roma - Juventus 0-0
AS Roma wist zich voorafgaand aan het duel tegen La Vecchia Signora al verzekerd van Champions League-deelname voor volgend seizoen, maar de verliezend halvefinalist van het miljardenbal vatte dat niet op als een excuus om de wedstrijd te laten lopen. In een eerste helft vol strijd kreeg Paulo Dybala na iets meer dan een kwartier spelen voor het eerst een glimp van het doel te zien. Alisson Becker was echter goed bij de les en kon de bal voor de voeten van de Argentijn wegplukken.

Roma stelde daar in aanvallend opzicht tot vlak voor rust weinig tegenover. Aleksandar Kolarov mocht toen echter aanleggen voor een vrije trap en stuurde de bal vlak langs het doel van Wojciech Szczesny. In de tweede helft was het Dybala die snel wist te scoren, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Twee gele kaarten binnen vijf minuten voor Radja Naiggolan zorgden ervoor dat i Giallorossi de laatste twintig minuten met een man minder uit moesten spelen. Juventus liet echter na om dit numerieke overwicht uit te buiten en verzekerde zich door het doelpuntloze gelijkspel toch van de landstitel.

Sampdoria - Napoli 0-2
Met nog een minimale kans op het landkampioenschap was het Napoli dat in de eerste helft het hardst op zoek was naar een doelpunt. Dries Mertens had de bal na vijf minuten al in het doel liggen, maar werd teruggefloten wegens buitenspel. Ook kompaan Lorenzo Insigne zorgde in de eerste helft voor gevaar, terwijl Gianmarco Ferrari met een kopbal op de lat de thuisploeg vlak voor de onderbreking bijna op voorsprong zette. Na de onderbreking waren de beste mogelijk opnieuw voor i Partenopei en liet Insigne twee aardige kansen onbenut. De net een minuut in het veld staande Milik schoot een kleine twintig minuten voor tijd wel fraai raak en Raúl Albiol tilde de overwinning tien minuten later helemaal over de eindstreep.

-
Wie had volgens jou het meest recht op de drie punten?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties