Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus heeft beet en maakt Internazionale elf miljoen euro rijker'

Laatste update:

De dertigjarige middenvelder uit Brazilië maakte in de winter van 2014 voor zeventien tot twintig miljoen de overstap van Lazio naar Inter en tekende een contract tot de zomer van 2018. Hij verdient naar verluidt 3,2 miljoen op jaarbasis, maar lijkt nu dus naar Turijn te gaan. In dienst van i Nerazzurri kwam Hernanes tot zeven doelpunten en tien assists in 52 duels.

Het geld dat wordt verdiend aan Hernanes, zal Internazionale direct investeren. De club van trainer Roberto Mancini zal Felipe Melo voor minimaal drieënhalf miljoen euro overnemen van Galatasaray en linksachter Alex Telles wordt voor de rest van het seizoen gehuurd. Melo werd al langer met Inter in verband gebracht, maar verlengde zijn contract drie weken geleden tot medio 2019.

Een goede aanwinst voor Juventus?

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
14
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
49
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties