Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus heeft Buffon na acht jaar niet nodig, EL wisselt eindelijk van houder

Laatste update:

Juventus - Dinamo Zagreb 2-0
Het was stil, toen Juventus en Dinamo na 45 minuten de kleedkamers opzochten. Het leek erop dat de aanhang van de Oude Dame niet precies wist hoe op de eerste helft gereageerd moest worden. Juventus controleerde het balbezit, maar creëerde vrijwel niets voor het vijandelijk doel. Een van de grootste mogelijkheden was voor Miralem Pjanic, die na 31 minuten uit kansrijke positie faalde. Namens Dinamo was de negentienjarige Ante Coric dreigend, maar keeper Neto had weinig problemen met diens inzet.

Dat Neto speelde, was opvallend te noemen. Trainer Massimiliano Allegri had zes wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de zege op Atalanta op zaterdag; voor het eerst sinds december 2008 speelde Gianluigi Buffon niet in de Champions League. Na rust kwam Juventus op voorsprong. Mario Lemina baande zich op kracht langs enkele verdedigers alvorens Gonzalo Higuaín te bedienen, die aan één aanraking genoeg had om een onhoudbaar schot te produceren. Zeventien minuten voor tijd gooide Daniele Rugani de wedstrijd op slot. Hij knikte binnen na een corner van Pjanic.

Olympique Lyon - Sevilla 0-0
Olympique Lyon en Sevilla maakten er een mooie wedstrijd van in Frankrijk. Om de volgende ronde van de Champions League te halen, moest Lyon met twee doelpunten verschil winnen en vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat men ging aanvallen. Mathieu Valbuena kreeg namens de thuisploeg al snel een grote kans, maar doelman Sergio Rico redde bekwaam. Gaandeweg de eerste helft kreeg Sevilla meer grip op het duel en via Vitolo kwamen de bezoekers bijna op voorsprong: de aanvaller trof na een snelle uitbraak echter de paal. Omdat even later Corentin Tolisso de lat raakte namens Lyon, gingen beide ploegen met 0-0 rusten. In het tweede bedrijf zocht Lyon wederom de aanval, maar tot grote kansen leidde dit niet.

Twintig minuten voor tijd creëerde Lyon pas de eerste kansen, maar Alexandre Lacazette had het vizier niet op scherp staan en vond meerdere keren Rico op zijn weg. Een kwartier voor tijd schreeuwde heel Lyon om strafschop, nadat Mariano zijn directe tegenstander aantikte met de voeten. Scheidsrechter Jonas Eriksson weigerde echter een penalty te geven. In de laatste tien minuten probeerden de Fransen het nog met de moed der wanhoop, maar verder tot scoren kwam men niet. Hierdoor kan Sevilla zich opmaken voor nog een ronde Champions League-voetbal, terwijl Olympique Lyon zich mag melden in de Europa League.

Voor het eerst sinds december 2008 is Gianluigi Buffon vanavond niet aan het startsignaal van een Champions League-duel van Juventus verschenen. #ucl

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

-
Zie je Juventus de Champions League winnen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties