Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus heeft een ploeg met zeven of acht spelers van topklasse'

Laatste update:

"Juventus heeft een prima ploeg met zeven of acht spelers van topklasse", laat Camoranesi optekenen in de Italiaanse media. "Natuurlijk is Barcelona de favoriet, omdat zij veel meer ervaring hebben met het spelen van finales. Juventus kan echter sowieso trots zijn."

"De club keerde terug uit de Serie B en won vier titels op rij, dat is fantastisch voor de club en de fans. Met topspelers als Carlos Tévez, Fernando Llorente en Patrice Evra mag Juventus echt blij zijn. Daarnaast heeft de club fantastische talenten, neem Paul Pogba. Ik geloof in Juventus voor de finale", zegt Camoranesi.

-

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
0
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
16
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
48
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
29
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties