Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus heeft zevende aanwinst binnen voor veertig miljoen euro'

Laatste update:

Fiorentina zou een doorverkooppercentage van tien procent hebben bedongen, tot een maximum van vijf miljoen euro. Bernardeschi is een exponent uit de eigen jeugdopleiding en kwam sinds 2013 tot 72 duels voor Fiorentina in de Serie A, waarin hij 14 keer scoorde. In het seizoen 2013/14 werd Bernardeschi verhuurd aan Crotone. De buitenspeler maakte bij het afgelopen EK Onder-21 indruk bij de nationale ploeg van Italië en mede daardoor leek een vertrek onvermijdelijk.

Donderdag werd duidelijk dat de 23-jarige smaakmaker afwezig is bij het trainingskamp van Fiorentina. Hij kampte volgens de club met 'acute buikgriep', maar zijn absentie versterkte de geruchten over een transfer. Behalve Juventus hadden ook Internazionale, Arsenal, Manchester City en Chelsea interesse, maar volgens Italiaanse media zette Bernardeschi zijn zinnen op een transfer naar Turijn. De onderhandelingen met Fiorentina verliepen echter niet soepel.

Bernardeschi weigerde zijn tot medio 2019 lopende contract bij Fiorentina te verlengen. Juventus hoopte hem nog voor het vertrek naar de Verenigde Staten te kunnen vastleggen, maar de aanwinst zal spoedig aansluiten en kan over zes dagen debuteren in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Hij wordt na Mehdi Benatia, Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Rodrigo Bentancur, de definitief overgenomen Juan Cuadrado en huurling Douglas Costa de zevende aanwinst voor Massimiliano Allegri.

Is Federico Bernardeschi veertig miljoen euro waard?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties