Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus het schip in door eerste tegendoelpunt van het seizoen

Laatste update:

Atlético Madrid - Juventus 1-0
Omdat Atlético Madrid, de verliezend finalist van vorig seizoen, de eerste wedstrijd op verplaatsing bij Olympiacos had verloren, was de tweede wedstrijd direct een belangrijke. De kampioen van Spanje had het echter lastig met Juventus, dat zelf helemaal niets creëerde. De ploegen maakten er dan ook een vervelende eerste helft van. Er vielen slechts twee kleine kansjes te noteren: Mario Mandzukic schoot de bal van een meter of twintig op de vuisten van Gianluigi Buffon en Paul Pogba krulde het ding aan de andere kant langs de verkeerde kant van de paal.

Ook na rust was het lange tijd niet bijzonder. Juventus, dat in het hele seizoen nog geen tegentreffer had gekregen, leek een 0-0 wel prima te vinden, terwijl Atlético Madrid niet veel beter leek te kunnen. Een kwartier voor tijd ontplofte het tot dat moment timide Vicente Calderón alsnog. Een inzet van Juanfran belandde bij de tweede paal voor de voeten van Arda, die het ding binnen werkte. Voor het eerst sinds het WK moest Buffon weer eens een bal uit zijn net halen. In de slotfase ging Juventus nog wel op zoek naar een gelijkmaker, maar de thuisploeg hield de rijen gesloten.

Malmö FF - Olympiacos 2-0
Olympiacos had in de eerste speelronde verrassenderwijs gewonnen van Atlético Madrid en de Grieken konden direct al een goede stap naar een mogelijke volgende ronde zetten. Dan moest er wel gewonnen worden van het Zweedse Malmö FF, maar de thuisploeg bleek nog een taaie opponent. Olympiacos, met Ibrahim Afellay in de basisopstelling, maakte het zichzelf ook niet makkelijk. Omdat Luka Milivojevic (prachtredding keeper Robin Olsen), Ioannis Maniatis (weer Olsen) en Alberto Botia (zijnet en buitenspel) flinke kansen misten, kon Malmö FF profiteren.

Dat werd gedaan door een in Nederland bekende speler: Markus Rosenberg, die in het verleden nog de kleuren verdedigde van Ajax. Rosenberg kreeg de bal na geklungel in de Griekse defensie zeer gelukkig mee en voor de aanvaller was het een klein kunstje de bal tegen de touwen te prikken. Olympiacos ging op jacht naar de gelijkmaker, maar had weinig geluk. Afellay zette Maniatis alleen voor de keeper en de verdediger annex middenvelder werd omver gelopen. Een strafschop werd tot verbazing van alles wat Grieks was niet gegeven: Maniatis kreeg zelfs geel voor een schwalbe. In de slotfase schoot Rosenberg ook nog eens van dichtbij binnen voor de 2-0.

-
Is Atlético Madrid weer een kanshebber?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties